Om mig

 

– KLINIKKEN –

 

book tid


Me by Rena har eksisteret siden 2016, hvor jeg fra start, nøje og præcist, har håndplukket mine behandlinger, så mine kunder er sikret både kvalitet og service ned til mindste detalje.

Jeg tror på, at passion kan give de bedste resultater, og derfor er mine behandlinger og mit arbejde også kendt for sin ekspertise og grundighed inden for bl.a. eyelash extensions, sugaring hårfjerning samt microblading


Jeg brænder for at opnå et smukt resultat. Jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og mit største mål er glade og tilfredse kunder. Derfor er det konsekvent for mig altid at lytte og tage udgangspunkt i mine kunders specifikke ønsker og behov, så vi derved i fællesskab opnår det bedste resultat.

Gennem mine uddannelsesvalg var det alfa omega for mig at vælge de bedste uddannelsessteder fra start, for lige netop at kunne give dig en god og professionel behandling. Derudover sørger jeg for løbende at holde mig opdateret inden for branchens forskellige teknikker og produkter. Derfor er du altid sikret en behandling af topkvalitet hos mig.

– Rena