Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Me by Rena
CVR-nr. 25280792
Adresse: Byleddet 12
4000 Roskilde
Mail: info@mebyrena.dk
Telefon: 71 19 19 13

Betaling
Me by Rena modtager betaling med Visa-Dankort samt Mobilepay. Beløbet vil først blive trukket på din konto, når pakken er afsendt fra klinikken. Ved betaling over internettet er sikkerheden helt afgørende. Vi har derfor valgt at anvende Pensopay , som sikrer at alle dine personlige informationer bliver krypteret, herunder dine bankoplysninger. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes standard for sikker behandling af kortdata, PCI DSS.
Alle beløb er i Danske Kroner og er inklusiv moms.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Priser
Priserne på webshoppen er som udgangspunkt de vejledende udsalgspriser.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

Cookies
På www.mebyrena.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Ordrebekræftelse
Ved bestilling sender vi dig en e-mail med ordrebekræftelse. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til os

Fragt
Vi tilbyder levering med PostNord og GLS til afhentning i pakkeshop, til hjemmelevering eller levering til erhverv. Prisen for forsendelse afhænger af den valgte forsendelsesmetode, ved afhentning i klinikken er levering dog gratis. Ved køb på www.mebyrena.dk er der gratis levering til valgfrit udleveringssted for køb over 599 kr. i Danmark.
Du kan til enhver tid følge din ordre via den “Track & Trace” kode som du modtager når din ordre er afsendt. Det er hhv. Post Nord eller GLS der sender denne kode, og det kræver du er tilmeldt deres service. Skulle du ikke få koden sendt automatisk, kan du altid kontakte os, og vi kan slå den op for dig.

Forventet levering: Vi bestræber os på at pakke og sende pakker hver dag så vi kan leverer indenfor ca. 2-5 dage (dog stadig afhængig af om PostNord, GLS og om Me by Rena har forsinkelser), såfremt varen er på lager.

Afhentning i klinik: Har du valgt afhentning i klinikken, vil du senest 24 timer efter din bestilling modtage SMS fra os, når din pakke er klar til afhentning. Det afhænger af travlhed i klinikken, hvornår du kan komme og afhente, og du skal altid have en aftale med os. Du kan sende os en sms eller ringe til os om hvornår du ønsker at afhente din pakke.

Klinikkens adresse er følgende:

Allehelgensgade 17a, 4000 Roskilde.

Hvis pakken ikke hentes eller nægtes modtagelsen, forbeholder Me by Rena sig retten til at opkræve fragtomkostningerne fra dig.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, for udgåede/udsolgte varer, afvigelser fra det skrevne og det viste billede.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.mebyrena.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtager din varer eller at disse afhentes på posthus/pakkeboks.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, eller varen skal være os i hænde på 14 dagen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag, du har modtaget din varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb , eller varen skal være os i hænde på 14 dagen. Du kan sende en mail til info@mebyrena.dk.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Er din ordre lagt med tilbud om køb 2 produkter og få rabat eller har du benyttet en rabatkupon som giver dig 1 gratis produkt, skal hele ordren returneres til Me by Rena, alternativ kan du kontakte os på mailen eller tlf. for en særskilt aftale om de/den varer du ønsker at beholde.
Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen/plomberingen på varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis helsekostprodukter eller kosmetik mv. Disse produkter er derfor pakket i særlig emballage, gennemsigtige poser med plomberingsmærker, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du kan benytte dette link  https://return.shipmondo.com/mebyrena til at udskrive en pakkelabel og samtidig udfylde returblanketten som er vedlagt i din pakke, til at sende dine varer retur.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen (sammen med din valgte retur fragtmand, for varen fra tidspunktet for varens levering til dig, til varen er returneret til Me by Rena) Har du benyttet vores pakkelabel, skal du kunne bevise at pakken er indleveret, derfor anbefaler vi at du altid får en kvittering fra hvor du har indleveret pakken som du kan fremvise til os, hvis pakken bliver væk. Vi har vedlagt en returblanket i din pakke samt link til returlabel, og ved benyttelse af denne er din produkter forsikret ved returnering igennem Me by Renas fragt aftale. Benyttelse af returlabel koster 50 kr. og vil blive fratrukket dit tilgodehavende.
Vi bytter til andre varer eller laver et tilgodebevis i vores fysiske butik/klinik

Varens stand, når du sender den retur
Varen skal sendes retur i den originale emballage. Varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelse. Hvis varen er afprøvet og plombering brudt, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi bestræber os altid på at behandle alle returpakker senest 10 hverdage efter vi har modtaget pakken fra dig. Fra vi behandler din returordre og du har en bekræftelse pr. mail med dit tilgodehavende, til du har dine penge på din konto/gavekort, kan der gå 1-7 bankdage (oftest dog kun 1-3 dage)
• Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
• Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Me by Rena
Allehelgensgade 17
4000 Roskilde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Der skal fremsendes et billede af fejlen til info@mebyrena.dk hvorefter vi vurdere fejlen og evt. kreditering straks. Varen skal først fremsendes EFTER vi har bedt om dette.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Gavekort
Du kan købe gavekortene med beløb fra 250 kr. og op til 1.500 kr. Kortene bliver sendt i en digital version til købers mail, eller de kan afhentes i klinikken. Gavekortene kan kun bruges til køb af behandlinger i klinikken.
Gavekortene er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen – herefter er kortet ugyldigt. Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller hvis det bliver stjålet, når først det er aktiveret. Du accepterer derfor at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab du kan lide, hvis gavekortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Det samme er gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det. Hvis du efter køb af en behandling har et restbeløb på kortet udbetales beløb op til 50 kr. som står tilbage på kortet. Er beløbet højere vil vi udstede et nyt gavekort på restbeløbet. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Me by Rena og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.mebyrena.dk er Rena Khan. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@mebyrena.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.09.2021