Eyelash extensions

Eyelash extensions giver dig et naturligt look uden brug af makeup. Dette betyder, at du hver morgen kan stå op med flotte og naturlige vipper, som kan spare dig en masse ekstra tid. Eyelash extensions giver samtidig dine øjne mere fokus, og de vil derfor komme mere til sin ret. Derudover er det et look, som vil holde hele dagen igennem.

Påsætning af eyelash extensions

Vippepåsætningen vil typisk tage omkring 1,5 – 2 timer. Under hele påsætningen vil du ligge på ryggen på en briks med lukkede øjne. Før selve påsætningen vil jeg rense dine vipper og beskytte dine nederste øjenvipper med fugtgivende gel eye-patches for at isolere dem bedst muligt. Oftest vil flere af mine kunder falde i søvn under behandlingen, da det er en meget afslappende oplevelse. Dette er naturligvis mere end tilladt.

Gode råd inden påsætning og til pleje af dine nye eyelash extensions:

En opfyldning af dine eyelash extensions er som oftest nødvendig hver 3. til 4. uge, men for at de kan holde så længe som muligt, er der flere råd, som jeg vejleder mine kunder til at følge:

  • Kom gerne til din behandling helt uden øjenmakeup. På denne måde sparer vi meget tid på afrensningen. Derudover vil limen ikke binde sig nær så optimalt til vipperne, da der vil være rester af makeup, og dine eyelash extensions kan derfor risikere at falde hurtigere af.
    Bruges der makeup efter påsætningen, er dette på egen risiko.
  • Det frarådes generelt at bruge øjenmakeup som mascara, eyeliner og øjenskygge samt vippebukkere, da det kan være svært at rense vipper med eyelash extensions helt rene. Har du specifikke makeup ønsker, kan jeg tilbyde diverse godkendte skønhedsprodukter samt cremer i klinikken.
  • Gnid ikke i dine vipper.
  • Rens dine vipper med Chrissanthie Eye Cleanser hver morgen og aften for at holde dine vipper rene.
  • Brug gerne vippeserum hver dag for at få længere, tykkere og fyldigere vipper.
  • Benyt gerne en blød silikone mascarabørste til at redde dine nye vipper med. På denne måde undgår du, at de filtrer og klumper sammen.
  • For bedste vedligeholdelse af dine eyelash extensions anbefales en stor opfyldning ca. hver 3. uge.
  • De første 4 timer efter din vippepåsætning eller opfyldning frarådes træning og bad.

Skulle det ske, at du får en allergisk reaktion, eller ønsker du at få fjernet dine vipper af en anden årsag, fjernes de med en opløsningsgel i klinikken. Du må ikke selv fjerne dine eyelash extionsions.

Hos Me by Rena har vi 3 dages garanti på dine vipper. Dette skyldes, at hvis der skulle være opstået en fejl i påsætningen, vil det altid vise sig inden for de første 3 dage.
Det er en helt almindelig vippecyklus at tabe i gennemsnit 2-5 af sine egne naturvipper om dagen. Derfor vil jeg anbefale den store opfyldning ca. hver 3. uge for bedste resultat og udseende.

Forskellige typer af eyelash extensions

Scroll til toppen