Eyelash Extensions

 

– BEHANDLING –

  book tid

Eyelash extensions giver dig et naturligt look uden brug af makeup. Dette betyder, at du hver morgen kan stå op med flotte og naturlige vipper, som kan spare dig en masse ekstra tid. Eyelash extensions giver samtidig dine øjne mere fokus, og de vil derfor komme mere til sin ret. Derudover er det et look, som vil holde hele dagen igennem.

om behandlingen

PÅSÆTNING AF EYELASH EXTENSIONS

Vippepåsætningen vil typisk tage omkring 1,5 – 2 timer. Under hele påsætningen vil du ligge på ryggen på en briks med lukkede øjne. Før selve påsætningen vil jeg rense dine vipper og beskytte dine nederste øjenvipper med fugtgivende gel eye-patches for at isolere dem bedst muligt. Oftest vil flere af mine kunder falde i søvn under behandlingen, da det er en meget afslappende oplevelse. Dette er naturligvis mere end tilladt.

før & efter

forskellige typer

Single eyelash extensions er med til at give et mere naturligt look. Teknikken går ud på, at jeg påsætter en eyelash extension på hver enkel af dine egne naturlige vipper. Herved opnår du knap så meget volume, men et særdeles flot udseende af dine vipper.
Ved brug af Volume eyelash extensions påsættes to eller flere meget fine eyelash extensions pr. naturvippe. De er ultra fjerlette og fleksible, så selvom denne type extensions er med en max volume og tæthed, belastes dine naturlige vipper på et minimum. Derfor er det også denne metode, som er den mest skånsomme på markedet. Volume er især den ideelle teknik for dig, hvis du ikke er i besiddelse af så mange naturlige vipper.
Ved denne teknik bruges endnu mørkere, finere og fjerlette vipper, som dog stadig, og naturligvis, belaster dine vipper mindst muligt. De smukke vipper giver mulighed for at lave større faner, som vil resultere i et mere mørkt, intenst og “fløjlsagtigt” look. Russian volume giver et mere dramatisk og smukt, voluminøst udseende.
Denne behandling består af en påsætning af enkelte og særdeles fine eyelash extensions på de nederste vipper. Behandlingen tager omkring 30 min, og du vil ligge på ryggen med lukkede øjne. Vi kan varmt anbefale, at du vælger denne behandling i kombination med et fuldt sæt eller en opfyldning af Volume eyelash extensions. På den måde vil denne teknik være med til at fuldføre dit ideelle look.

gode råd

PÅSÆTNING OG PLEJE AF DINE NYE EYELASH EXTENSIONS

En opfyldning af dine eyelash extensions er som oftest nødvendig hver 2. til 3. uge, men for at de kan holde så længe som muligt, er der flere råd, som jeg vejleder mine kunder til at følge:
  • Kom gerne til din behandling helt uden øjenmakeup. På denne måde sparer vi meget tid på afrensningen. Derudover vil limen ikke binde sig nær så optimalt til vipperne, da der vil være rester af makeup, og dine eyelash extensions kan derfor risikere at falde hurtigere af. Bruges der makeup efter påsætningen, er dette på egen risiko.
  • Det frarådes generelt at bruge øjenmakeup som mascara, eyeliner og øjenskygge samt vippebukkere, da det kan være svært at rense vipper med eyelash extensions helt rene. Har du specifikke makeup ønsker, kan jeg tilbyde diverse godkendte skønhedsprodukter samt cremer i klinikken.
  • Gnid ikke i dine vipper.
  • Rens dine vipper med Chrissanthie Eye Cleanser hver morgen og aften for at holde dine vipper rene.
  • Brug gerne vippeserum hver dag for at få længere, tykkere og fyldigere vipper.
  • Benyt gerne en blød silikone mascarabørste til at redde dine nye vipper med. På denne måde undgår du, at de filtrer og klumper sammen.
  • For bedste vedligeholdelse af dine eyelash extensions anbefales en stor opfyldning ca. hver 2-3. uge.
  • De første 4 timer efter din vippepåsætning eller opfyldning frarådes træning og bad.
 

min garanti til dig

Skulle det ske, at du får en allergisk reaktion, eller ønsker du at få fjernet dine vipper af en anden årsag, fjernes de med en opløsningsgel i klinikken. Du må ikke selv fjerne dine eyelash extionsions.

Hos Me by Rena har vi 3 dages garanti på dine vipper. Dette skyldes, at hvis der skulle være opstået en fejl i påsætningen, vil det altid vise sig inden for de første 3 dage. Det er en helt almindelig vippecyklus at tabe i gennemsnit 2-5 af sine egne naturvipper om dagen. Derfor vil jeg anbefale den store opfyldning ca. hver 3. uge for bedste resultat og udseende.