” />
 

Lash Lift & Brow Lamination

 

– BEHANDLING –

  book tid

Forkæl både dine bryn og vipper med dette skønne pakke tilbud! Vælger du begge behandlinger sparer du 100,00 – Nu kun 1200,00 (Normalpris 1300,00)

 

om behandlingen

LASH LIFT & BROW LAMINATION

Det eneste du skal gøre er at ligge på en dejlig behagelig briks med afslappende baggrunds musik og lukkede øjne. Jeg starter med dine øjenvipper som får et lashlift, det indebær et smukt løft og farvning af vipperne. Behandlingen tager ca 45 min. og holder i op til 6-8 uger. Afsluttendevis får du en nærende, fugtgivende og luksuriøs kur på vipperne.

Herefter laver jeg en Brow lamination på dine bryn. Brow lamination er en meget populær behandling hvor du kan få en del mere fylde i dine bryn. Jeg retter bryns hårene i en mere opadgående retning. På den måde løftes brynet og fylder dermed mere. Retning og farvning af brynene er også inklusiv og til sidst kommer jeg en nærende keratin kur på brynene.
 

holdbarhed & pleje

Resultatet holder i op til 8 uger, dog anbefales det at retning og farvning på både bryn og vipper vedligeholdes hver 4. uge. De første 24 timer efter behandlingen bedes du holde dig fra vand, damp, sauna og makeup. Således at bryn og vipper når at sætte sig. Både bryn og vipper skal plejes efterfølgende, som jeg også vil fortælle mere om efter behandlingen.