Vølve

Er du på udkig efter nogle naturlige hudplejeprodukter, der kan pleje og nære din hud med en masse lækre ingredienser? Så er Vølve hudpleje med garanti det helt rette valg for dig. Vølve er nemlig et brand, der netop laver hudpleje helt uden skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er Vølve produkter også velegnede til dig med sensitiv hud samt til dig, der har alvorlige allergier. Produkterne er desuden alle sammen lavet her i Danmark, og de er naturligvis skabt med dyb respekt for den verden, vi lever i. Og lyder det som noget for dig og din hud? Så udforsk de mange lækre Vølve produkter her på siden.

Viser 1–12 af 37 resultater

Økologisk og bæredygtig hudpleje fra Vølve

Indehaveren af Vølve hedder Thea Thorup, og det er også hende, der sidder på virksomhedens hovedsæde på Frederiksberg. I laboratoriet bliver der lavet håndlavet og økologisk hudpleje, og alle produkterne er baseret på nordiske planteekstrakter – alle sammen udvundet for deres mange egenskaber, som er både aktive og helende på huden. Hver uge udsender Vølve således friske og håndrørte produkter ud til hele verden, hvor brandet især er kendt for at være ren luksus – men til overkommelige priser. Derfor er Vølve hudpleje altså også til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken din huds velvære eller bæredygtigheden af de produkter, du putter på den.

 

Hvor stammer navnet ’Vølve’ fra?

Brandet hedder, som sagt, Vølve – og Vølve er en skikkelse, der stammer fra nordisk mytologi. Først og fremmest er en Vølve nemlig en skikkelse netop herfra, men senere hen blev skikkelsen i middelalderen også anset som værende en kvindelig naturdoktor. I historiebøgerne er Vølven altså en nomade, der rejser rundt med sin vandrestav og helbreder de syge. Det er netop staven, du ser i brandets logo, som ligeledes henvender til økomærket. Vølven var desuden en af datidens mest respekterede kvindelige professioner. Derudover var hun et forbillede for mange grundet hendes store kendskab til naturmedicin samt hendes helende evner.
Det er altså netop denne historie, som brandet har fundet inspiration i, da navnet skulle findes. Og når du bruger produkterne fra Vølve, som omfatter produkter til både krop, hår og ansigt, kan du føle dig som din helt egen Vølve. Prøv for eksempel den populære Vølve vidundersalve eller en Vølve shampoo til håret.

 

Stort udvalg af hudpleje fra Vølve hos Mebyrena.dk

Her hos Mebyrena.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hudpleje fra det anerkendte brand, Vølve. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du her blandt udvalget finder nogle hud- eller hårplejeprodukter, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe produkterne her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at få smukt hår samt fin hud, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Vølve hudpleje her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag!

 

Fornem service og lynhurtig levering

Mebyrena.dk har mange års erfaring indenfor både hud- og hårpleje, og derfor kan du også trygt regne med, at alle produkterne på webshoppen er nøje udvalg efter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi ønsker udelukkende at tilbyde dig de bedste af de bedste produkter, så du kan opnå netop de mål, du har sat får hud og hår. Har du derfor også brug for hjælp til at vælge de produkter, der passer præcist til dig? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar med hjælp og vejledning. Du kan skrive en mail til os på info@mebyrena.dk, eller du kan give os et kald på 71 19 19 13. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!