Tan-Luxe

Vi tilbyder et skønt sortiment af produkter til tanning fra Tan Luxe. Produkterne fra Tan Luxe er nemme at bruge, og med dem kan du altså let opnå en fantastisk naturtro tan derhjemme. Idéen, som blev startskuddet til brandets stiftelse, var, at det skulle være muligt at individualisere sin tan på samme måde, som man kan individualisere sin make-up. Tan Luxe tænkte fra starten uden for boksen, hvad angår tanning. De smed regelbogen ud af vinduet og revolutionerede produkter til selv-tanning ved at ændre måden, hvorpå de bruges. De skaber nogle af de allerbedste produkter til selv-tanning, og nedenfor finder du et udvalg af vores absolutte favoritter fra brandet.

Viser alle 2 resultater

Find skønne produkter fra Tan Luxe i vores sortiment

Vi er super stolte over vores skønne sortiment af fantastiske produkter til tanning fra Tan Luxe. Hos os kan du finde de allerbedste produkter fra det populære brand, så hvis du har været på udkig efter dine næste selv-tanning produkter, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder både Tan Luxe The Face og Tan Luxe The Body, som er vores absolutte favoritter fra mærket. Tan Luxe selvbruner er blandt de allerbedste, der findes på markedet. Tan Luxe drops fungerer helt fantastisk, og disse er således et super godt valg, når du skal finde de perfekte produkter til dig. Med dem kan du opnå en fantastisk naturtro tan med en skøn farve og naturlig glød. De er endda super nemme at bruge, hvorfor du nemt kan opnå en helt fantastisk farve hjemmefra.

 

Tan Luxe The Face

Tan-Luxe The Face er brandets dråber til selv-tanning af ansigtet. Disse Tan-Luxe drops giver en smuk og naturtro tan. De er opstrammende og fugtgivende, og de indeholder blandt andet hindbærkerneolie, E-vitamin og Aloe Vera, som alle er super gode ingredienser for huden. Dråberne har en anti-age virkning, og de giver en smuk ensartet farve samt en skøn naturlig glød. Hindbærkerneolie, E-vitamin og Aloe Vera gør, at selvbruneren har en opstrammende og fugtgivende effekt på huden. Udover de tre ingredienser, vi nævnte ovenfor, indeholder Tan Luxe The Face tri-collagen, som giver den sin anti-age effekt på huden. Den giver en smuk og naturtro tan med en flot glød, der endda er enasartet. Hvis du går ind og læser om produktet på den individuelle produktside, så kan du blandt andet se hele ingredienslisten.

 

Tan Luxe The Body

Tan-Luxe The Body er brandets dråber til selv-tanning af resten af kroppen. Ligesom dråberne til ansigtet, giver disse en smuk naturtro tan og en gylden nuance. The Body klistrer ikke, og den tan, du kan opnå med den, har en naturlig glød og er ensartet. Den tilstopper ikke porerne. The Body er let at bruge og giver en fantastisk tan. Den er den absolut bedste selvbruner, vi kender til og har prøvet, fordi den kan alt det, man leder efter i en selvbruner, og meget mere til. Den indeholder hindbærkerneolie og B-, C- og E-vitaminer, og disse giver den en opstrammede effekt på huden. Den er ligesom The Face super nem at bruge, hvorfor du let kan opnå en skøn tan hjemmefra. Du kan vælge mellem light/medium og medium/dark, når du køber The Body. Den lyse variant er perfekt til dig, hvis du blot ønsker at give din hud en let glød. Den mørkere variant er det rette valg, hvis du foretrækker en lidt mere intens tan. Du kan igen læse mere på produktsiden.

 

Sådan bruger du Tan Luxe The Body og -The Face

Tan Luxe drops er super nemme at bruge derhjemme, så du kan altså let opnå en smuk tan hjemmefra med dem. Først og fremmest er det vigtigt, at du husker at bruge enganshandsker for at undgå, at du får farven i dine håndflader. Dernæst er det super let. Du skal nemlig blot tilføje dråber til din lotion, -olie eller -creme, når du bruger disse. Kom en passende mængde creme, lotion eller olie i hånden og bland det sammen med en dråbe af din selvbruner. Derefter skal du blot påføre det jævnt over kroppen eller ansigtet. Det er en god ide at starte med at bruge en enkelt dråbe på en kropsdel og se, om du opnår den farve, du gerne vil opnå. Dagen efter eller cirka 4-6 timer efter, du har brugt selvbruneren, vil du kunne se resultatet. Det er super nemt at bruge dråberne fra Tan Luxe. Et andet godt tip er at eksfoliere 2-3 gange om ugen, så du fjerne døde hudceller, hvorved du kan opnå en mere ensartet og jævn tan.

 

Fornem service og lynhurtig levering

Mebyrena.dk har mange års erfaring indenfor både hud- og hårpleje, og derfor kan du også trygt regne med, at alle produkterne på webshoppen er nøje udvalg efter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi ønsker udelukkende at tilbyde dig de bedste af de bedste produkter, så du kan opnå netop de mål, du har sat for din hud og dit hår. Har du derfor også brug for hjælp til at vælge de produkter, der passer præcist til dig? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar med hjælp og vejledning. Du kan skrive en mail til os på info@mebyrena.dk, eller du kan give os et kald på 71 19 19 13. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!