Australian Gold

Hos MeByRena tilbyder vi nøje udvalgte produkter og behandlinger til din skønhed og velvære. Her på siden har vi samlet et udvalg af produkter fra Australian Gold, og mangler du derfor noget lækkert solcreme? Så er du kommet til det helt rette sted. Du finder solcreme med forskellige faktorer samt After Sun i højeste kvalitet. Australian Gold er et must-have til ferien, da de sørger for, at din hud får den helt rigtige behandling, når solens stråler står frem, og du kan derfor med stor fordel vælge de lækre solprodukter, som passer godt på din hud.

Viser alle 2 resultater

Beskyt din hud fra solens stråler med solcreme

Det er ikke så tit, vi får lov til at mærke solens varme i Danmark, så når solen endelig titter frem om sommeren, så er det med at nyde det så meget som muligt. Mange af os søger også solens varme ved at tage sydpå, men solen er dog ikke helt ufarlig, da den kan være skyld i hudkræft, rynker og slem forbrænding. Derfor er det vigtigt at have noget godt solcreme, som kan beskytte din hud, således kan du stadig ligge udenfor og nyde solens varme stråler og samtidig være godt beskyttet. Ønsker du at passe på din hud, så bør du altid smøre kroppen ind i solcreme, når du skal ud i varmen. Med solcreme fra Australian Gold er du sikret mod solens farlige stråler på hele ferien, samtidig med at din hud bliver forkælet med lækre vitaminer, mineraler og en yderst behagelig duft fra de naturlige ingredienser.

 

Et anerkendt brand med et klart formål

Australian Gold blev grundlagt med et formål om at udvikle produkter dedikeret til dem, der elsker deres hud og ønsker en sund, jævn, strålende og fejlfri solbrun farve. Baseret på disse præmisser og over 30 års konstant udvikling er virksomhedens helt egne forsknings- og udviklingslaboratorier aldrig holdt op med at forbløffe. År efter år præsenterer Australian Gold ekstremt innovative og udviklede hudplejeformuleringer med en solbrunende, beskyttende og fugtgivende virkning. Brandet er bygget på all-round kvalitative egenskaber med en fugtgivende, nærende, anti-aging og reparerende virkning, og derfor er du garanteret højeste kvalitet inden for solbeskyttelse.

 

Vælg det perfekte produkt fra Australian Gold

Udvalget fra Australian Gold spænder bredt, og derfor er der et produkt til enhver smag. Mangler du eksempelvis en botanical solcreme med faktor 15 eller solspray med faktor 30, så kan du finde dette her. Disse solspray er desuden utrolig nemme at påføre og kan bruges dagen lang. Har du en tendens til hurtigt at blive forbrændt, så kan du med stor fordel bruge After Sun fra Australian Gold, som køler, forfrisker og blødgør huden. Hvis uheldet skulle være ude, så er dette den bedste behandling for din hud. Alle produkter indeholder naturlige ingredienser som kakdueblomme, eukalyptus, tea tree olie, aloe vera og meget mere. Alle disse lækre ingredienser er med til at nedkøle, berolige og lindre huden. Derudover er produkterne vand- og svedabsorberende samtidig med, at hvert enkelt produkt har en skøn duft. Du er altså garanteret produkter i højeste kvalitet med de lækreste ingredienser, vitaminer og mineraler, og din hud vil elske dig for at bruge produkter fra Australian Gold.

 

Praktisk information og lettilgængelig service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter og behandlinger til velvære i højeste kvalitet har vi hos MeByRena også et ønske om at tilbyde vores kunder en hurtig, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger kan du se nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår, du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere samt tilbud. Du kan bl.a. også læse om vores regler for ombytning og returnering, handelsbetingelser, privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, som passer perfekt til dine ønsker og behov, er alt information altså inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.